Avocadopålegg

Avocado er en frukt full av næringsstoffer. Her finner man blant annet kalsium, proteiner, vitamin A, E og C, kalium og en rekke andre nyttige stoffer kroppen trenger. Jeg elsker at denne frukten er så anvendelig, og jeg elsker å ha den på brødskiva! Her er en oppskrift på et avocadopålegg, nok til 2 vanlige brødskiver.

AcocadopåleggIngredienser
1/2 avocado
litt grovhakket rødløk
1/2 ts limejuice
havsalt
pepper

Slik gjør du
Fjern steinen fra avocadoen, hvis det ikke allerede er gjort. Grav så ut innholdet fra skinnet med en gaffel og ha det over i en liten bolle eller djup skål. Mos avocadoen med gaffelen, til den blir smørbar. Ha deretter i den grovhakkede rødløken, limejuicen, og salt og pepper etter smak. Rør om, og ha det deretter over på brødskiva.

Perfekt til frokost!

4 thoughts on “Avocadopålegg

    1. Må innrømme at jeg har dårlige assosiasjoner når det gjelder knekkebrød, etter to dager med sjøsyke på seiltokt… 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.