Elin anbefaler: Blossom

I sommer var jeg på treukers ferie til USA, og ett av stoppene var New York City. Jeg tror ikke jeg noen sinne har vært i en by med så mange gode alternativer for oss som ikke spiser kjøtt. Her har du fastfoodkjeder som Loving Hut (vegan) og Maoz, hvor det serveres god, vegetarisk mat kjapt og enkelt. Du har også rene vegane restauranter, hvor kvaliteten på maten er høy og hvor det definitivt god mat som står i sentrum.

En av restaurantene jeg besøkte var Blossom, som ligger på 187 Ninth Avenue, mellom West 21st og 22nd street. Når du kommer inn i restauranten møtes du av dunkel belysning og vakker dekor, og det er ikke vanskelig å forstå at denne restauranten regnes for å være blant de dyrere restaurantene av New Yorks veganrestauranter.

ebs  © 2013

Jeg valgte «Phyllo Roulade» til hovedrett, det vil si rullader av filodeig fylt med krydrete linser, bladbete, karamellisert løk, og en gulrot- og cashew krem. Retten smakte utsøkt.

ebs  © 2013

Jeg elsker iskrem, og da jeg fant ut at de hadde iskrem på dessertmenyen, var ikke valget vanskelig. Iskremen var laget av kokosmelk, og jeg tror det må være av den beste iskremen jeg noen sinne har spist! Kokosmelk gir iskremen en naturlig søthet, og den var fløyelsmyk. Nam!

ebs  © 2013

Jeg kan virkelig anbefale denne restauranten, både for de som spiser og ikke spiser kjøtt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.