Veganske dager

Vegan matJeg har spist kikertburgere, pasta, sushi, havregrøt, drukket smoothie og kaffe… Og i dag har det vært strålende sol, så da ble det grilling i parken etter jobb. Tofu-pølsene var faktisk veldig gode!

Kikertburgerene laget jeg faktisk veldig enkelt. Helt på slump moste jeg sammen kikerter, litt havregryn, kikertmel, krydderier og litt vann i en bolle, for så å steke passe store «kaker» i olje i stekepanna. De ble veldig gode, og kan både spises med ovnsstekte grønnsaker, sammen med pasta, i brød… Det er mange muligheter!

Dessuten har jeg fått dilla på tahini (knuste sesamfrø, fulle av kalsium!), noe som er supergodt sammen med banan på f. eks. riskaker.

Jeg kan trygt si at jeg ikke går sulten, eller at maten er kjedelig!

2 thoughts on “Veganske dager

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.