Bad Ass-burgere

Jane, som har min favorittmatblogg, Veganmisjonen, har i kokeboka Kjøttfrie dager bidratt med en burgeroppskrift, som hun har kalt «Bad ass-burgere». Da jeg så oppskriften visste jeg med én gang at denne måtte jeg prøve!

Det første jeg måtte gjøre var å få fatt i møllbønner, da dette var en bønnetype jeg ikke hadde i skapet mitt allerede. Disse små bønnene kan være litt vanskelig å få fatt i, desverre, siden vanlige matbutikker ikke fører dem, men jeg er heldig og har en god «innvandrersjappe» i byen. Og så snart bønnene var i hus, var det bare å sette i gang.

Jeg tror ikke oppskriften sa noe om hvor mange personer den er beregnet for, men jeg tipper det er en typisk «kjernefamilie», for det var nok til flere middager for min del. Helt OK, burgerene var knallgode!

Bad Ass-burgere

2 thoughts on “Bad Ass-burgere

  1. Så gøy å se!
    Det er virkelig noe spesielt med smaken av de bønnene der 🙂
    Jeg fikk 6 gedigne burgere ut av oppskriften forresten. Hvor mange fikk du? Ser du har laget dem i tre omganger med ulikt tilbehør 🙂 Kult!

    1. Jeg telte ikke etter, faktisk, stekte opp ettersom jeg laget dem, men det ble flere måltider. Kanskje en 4-5, muligens 6… (tok ikke bilde av alle…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.