Milano-favoritter

At jeg elsker å reise er ingen hemmelighet, og 16. – 19. november besøkte jeg Milano i Italia for første gang. Tidligere har jeg besøkt Roma, som jeg liker veldig godt, og var spent på å besøke en annen italiensk by. Når man bor på hotell må man gjerne spise ute, og jeg tenkte å dele mine favoritter fra dette Milano-besøket med dere.

Mantra Raw Vegan
Adresse: Via Panfilo Castaldi 21

Det var egentlig litt tilfeldig at jeg kom over restauranten Mantra Raw Vegan. Jeg skulle ta en kikk på Google maps for å se om hva den raskeste veien tilbake til hotellet var etter å ha gått rundt og kikket. Da oppdaget jeg restaurantnavnet, og tenkte at denne ville jeg prøve!

Da jeg ankom skulle det vise seg at de ikke serverte middag enda. Italienerne spiser middag seint sammenliknet med oss nordmenn, og de hadde derfor kun lettere mat på menyen fram til kl 19. Egentlig greit for meg, jeg hadde spist en stor lunsj. Jeg endte opp med å bestille en matcha latte laget på mandelmelk, og en såkalt «nice cream» som de hadde gitt navnet Ciot Cream, og jeg valgte sjokoladevarianten. Herligheten var nok relativt kostbar, men virkelig verdt det! Matcha latten var en av de beste matcha lattene jeg har drukket!

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017
Digg matcha latte laget på mandelmelk.
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017
Ciot Cream
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017

Universo Vegano
Adresse: Via Solferino 41

Universo Vegano er egentlig en kjede i Italia, og jeg har tidligere anbefalt en liten filial man finner i Roma. Kjeder kan høres litt kjedelig ut, men det synes jeg absolutt ikke denne er! På turen min til Milano spiste jeg er sopplasagne her, og den er kanskje den beste lasagnen jeg har spist noen sinne!

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017

Det var flere steder jeg spiste, og maten var absolutt ikke dårlig, men disse to stedene utpekte seg virkelig. Jeg tror nok ikke jeg kommer til å reise tilbake til Milano, ikke fordi det ikke var bra å være der, men fordi det er så mange andre steder jeg heller vil besøke.

Har du vært i Milano? Hva likte i så fall su med byen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.