Oslo Vegetarfestival 2017

I flere år har jeg hatt lyst til å delta på Oslo Vegetarfestival, som tar plass i Oslo hver vår. Tidligere har det stort sett krasjet med andre ting, og jeg har ikke kunnet reise. I år hadde jeg endelig sjangsen, siden jeg nylig flyttet hjem til Oslo, i tillegg til at jeg ikke hadde andre planer.


Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017

Festivalen er fyllt av stands fyllt med mat, klær, og andre veganske produkter, og de har i tillegg til dette workshops og foredrag. Nytt av i år var utdelingen av Nice Awards, en pris for å hedre veganvennlige produkter, produsenter, bloggere og andre verdige. Hjernen bak er Sally Renshaw fra Vegan Norway (en genial app for oss veganere), og det var utrolig gøy å få være med som publikum på utdelingen av prisen. (Og hvis Sally leser dette: Du gjør et fantastisk stykke arbeid, vi er mange som er takknemlige!)

Å spise til magen sprekker er neppe uvanlig på slike festivaler (godt det ikke er veganfestivaler hver helg). Mine favoritter under festivalen var nok iskremen fra den Stavanger-baserte isfabrikken Delizia (hasselnøttisen er himmelsk!), og pinneisen fra På Pinne (den med lakris!), og doughnutene fra Fristelse. Nam, nam!

Et annet nytt bekjentskap for meg var grisen Esther. Det vil si, jeg fikk naturlig nok ikke møtt Esther the Wonder Pig personlig, men adoptivfedrene Derek og Steve gjorde en flott jobb med å presentere henne med bilder og anekdoter. Latteren satt løst, og de i publikum som ikke smeltet må ha hatt et hjerte av stein.

Avsluttningsvis vil jeg sende en stor takk til arrangørene for en fantastisk festival – jeg gleder meg allerede til neste år!

Var du på Oslo Vegetarfestival? Hva var dine favoritter?


Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017

4 thoughts on “Oslo Vegetarfestival 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.