Mitt favorittidsskrift

Det er ikke ofte jeg kjøper tidsskrift! Som regel foretrekker jeg å låne på biblioteket, både fordi det er veldig mye billigere for meg, men også for å støtte biblioteket. Når det er sagt, unner jeg innimellom meg selv å kjøpe et tidsskrift jeg ikke får tak i på biblioteket, rett og slett fordi det er mitt favorittidsskrift!

Vego er et svensk tidsskrift om vegansk mat. Det er stappfullt av oppskrifter, tips, intervjuer, og lekre bilder av vegansk mat. Her er det mer enn nok både for ganen og øyet. Hvis man ikke blir inspirert til å lage «vegomat» etter å ha bladd i dette, så vet ikke JEG hva man kan bli inspirert av!

Har du et favorittidsskrift?

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017

4 thoughts on “Mitt favorittidsskrift

  1. Superbra tips! Jeg har bladd i det tidsskriften når jeg har vært innom kiosker og det ser helt fantastisk lekkert ut! Mye yum og bra inspirasjon!<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.