Burger fra Deli de Luca

Det er nesten rart hvor entusiastisk man kan bli bare fordi Deli de Luca kommer med noe nytt på menyen. Spånn er visst vi veganere, noe nytt kommer og vi løper av gårde for å teste det ut. Man kan vel ikke akkurat påstå at realitetens burger så like delikat ut som burgeren på bildet hos Norgesgruppen, men pytt. Selve burgeren er laget av seitan (hveteprotein), og etter å ha plukket av sylteagurken, smakte den faktisk slettes ikke verst. (Hvorfor putter de sylteagurk på burgere, forresten?)

Har du smakt veganburgeren på Deli de Luca? Likte du den?


Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017
Sånn så min burger ut…
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.