Kikert- og bønneburgere

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele min oppskrift på kikert- og bønneburgere. Denne oppskiften har jeg delt med andre tidligere, men det spiller ingen rolle. Disse burgerene blir knallgode!

Ingredienser
En håndfull tørkede kikerter
En håndfull tørkede sorte bønner
En håndfill havregryn
En håndfull cashewnøtter (saltede og ristede)
2 ss kikertmel
2 ss kaldt vann
1 ss matolje
Krydder etter eget ønske

Bløtlegg kikertene og bønnene ved å legge dem i vann over natten. Kok dem så opp, og la dem koke i en times tid. Hell av vannet, og ha dem i en foodprocesser, sammen med havregrynen og cashewnøttene. La foodprossesoren gå til du har kuttet det ganske fint, og ha deretter i resten av ingredientsene. Kjør så foodprossessoren til det hele er blitt til en slags deig.

Varm en stekepanne, og stek skjeer med deig til små burgere på lav varme.

Kan for eksempel serveres med pasta og soppsaus:

Kikert- og bønneburgere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.