Sjokoladeis!

Jeg simpelt hen elsker iskrem! Blant veganere er såkalt «nice cream» gått verden rundt som en hit, da dette er enkel og god vegansk «iskrem». Her er min personlige variant, og selv om den er helt sukkerfri, kan jeg med hånden på hjertet si at det merker i hvert fall ikke jeg noe til. Her får jeg virkelig dekket behovet mitt for noe søtt og godt!

Ingredienser
(2 porsjoner)
– 2 godt modne bananer, frosne og delt i biter
– 1 dl usøtet mandelmelk
– 2 ss tahini
– 1 ss kakaopulver

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til den får samme konsistensen som «softis». Ha i dessertboller eller liknende, og server med det samme! Pynt gjerne med friske jordbær, eller andre friske bær. Nam, kjempegodt!

ebs © 2016
Her har jeg pyntet isen med jordbær og kokosflak!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.