Produkttest: Veganske biffstrimler fra Den vegetariske slakteren

For litt siden var jeg innom min favoritthelsekostbutikk her i Sandnes, og da ble jeg anbefalt biffstrimlene fra Den vegetariske slakteren, et nederlandsk firma som produserer ulike vegetariske og veganske kjøtterstatninger. Jeg uttrykte min skepsis og nevnte at jeg ikke var så glad i smaken av biff, men ble forsikret om at denne ikke smakte biff, siden den er laget av 56 % grønnsaker, så jeg tok sjangsen og kjøpte den med meg for å teste den ut.

Det første jeg gjorde da jeg skulle smake på disse var å steke et par strimler i litt kokos- og rapsoljesmør, men jeg krydret ikke. Dette for å smake hvordan de smakte og kjenne på konsistensen. Dessverre må jeg innrømme at jeg ikke ble imponert. Smaken var for nært kjøtt, og det samme med konsistensen. Jeg bestemte meg derfor for å steke strimlene sammen med sopp og tomat, og krydre godt med salt, hvitt pepper, og tandoori-krydder.

Etter at jeg hadde stekt herligheten, varmet jeg opp pitabrød, og disse fylte jeg med avokado og biffblandingen. I det jeg satte tennene i de fylte brødene, håpet jeg at dette virkelig skulle falle i bedre smak, men det gjorde det dessverre ikke. Jeg synes fortsatt den «kjøttete» smaken var for framtredende, og jeg er heller ingen fan av konsistensen.

Med andre ord, dette er ikke et produkt jeg vil anbefale til de av oss som aldri har vært fan av kjøtt. Jeg vet dog at det finnes en rekke veganere som egentlig er veldig glad i smaken av kjøtt, og som kanskje savner denne. For disse kan jeg nok trygt anbefale biffstrimlene.

Har DU smakt disse biffstrimlene? Likte du dem, eller er du som meg, og syntes ikke de var noe å hoppe i taket for?

ebs © 2016
Pitabrød fylt med veganske biffstrimler, sopp, tomat og avocado.

Dette innlegget er ikke sponset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.