Produkttest: Violife-ost, «pizza flavour»

Denne produkttesten er subjektiv og kun etter min smak. Jeg har selv kjøpt produktet, og innlegget er ikke på noen måte sponset. Du kan være trygg på at det er min ærlige mening som kommer frm i dette innlegget, og at jeg ikke er redd for å si hva den er.

ebs © 2016
Violife-ost med pizzaostsmak.
Violife er en 100% vegansk ost laget av blant annet kokos. Den er 100% vegansk og inneholder ikke gluten, melk eller soya. I denne testen har jeg testet ut «pizza flavour», og osten testes både på brødskiva som vanlig ost, og i smeltet variant.

Bare for å få det unna: Som pålegg på brødskiva funket ikke denne osten for meg i det hele tatt. Den hadde en rar bismak, som jeg ikke klarer å sette fingeren på. Den var rett og slett ikke god, og jeg hadde nok ikke klart å spise mer enn ei eller to brødskiver med den på, noe jeg heldigvis slapp.

Smeltet, derimot, funket osten kjempegodt! Jeg brukte den både på pizza og bakt pasta, og selv om det var noe rart med lukten da jeg rev den, var det fort glemt i det jeg tok en bit av pizzaen! Skal ikke se bort ifra at jeg kommer til å kjøpe denne osten igjen en annen gang…

Veganere kan selvsagt spise pizza - med (vegansk) ost!
Veganere kan selvsagt spise pizza – med (vegansk) ost!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.