Vegan Friday 6

Joda, jeg var på Vegan Friday 5 i januar, men må innrømme at maten (med tema «amerikansk buffet») skuffet litt. Det var veldig mye soya (som jeg jo ikke tåler) og maten var vel ikke helt samme standard som jeg hadde forventet. I dag var tema «italiensk buffet», og jeg var veldig nysgjerrig på hva det ville innebære.

Og her bør jeg kanskje si noe om hva Vegan Friday er: Dette er et arrangement som er pent for alle, og som arrangeres av Quality Hotel Residence her i Sandnes. All maten på Vegan friday er selvsagt vegansk, og de har ulike tema fra gang til gang. Man må ikke være veganer for å komme, alle er velkomne!

Heldigvis var det den «gamle» kokken, Dag Åge Larsen, som stod for maten i kveld, noe vi gjester merket. Det bugnet av godsaker på buffeten, og det aller meste var både gluten- og soyafritt. Blant kveldens favoritter var pasta med soppsaus og desserten mine favoritter.

Jeg gleder meg allerede til neste Vegan Friday!

ebs // Matvrak © 2016
Det bugnet av deilig mat på kveldens buffet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.