Elin anbefaler: Franchia Vegan Cafe

Franchia ligger i Midtown East, sentralt på Manhattan i New York, med adresse 12 Park Ave (mellom East 34th og East 35th Street). Denne koreanske restauranten er vegan, og er «søster» av Hangawi, som var restauranten jeg først hadde tenkt meg til. Da jeg ankom var det fullt, men den hyggelige betjeningen fikset fort en reservasjon på Franchia. Man trngrt dtrengt tatt ikke å reservere bord her, men det blir anbefalt, spesielt på fredagskvelder, hvor de ofte er travle.

ebs (c) 2013Denne restauranten serverer en fusjon av asiatisk vegan mat, og menyen er variert. Det er nå snart tre år siden jeg var der, så jeg husker ikke eksakt hva jeg gikk for, men maten gjorde inntrykk! Jeg bestilte hovedrett og dessert.

For å være i New York, har jeg inntrykk av at maten ligger på et nivå som er jevnt i byen generelt. Det er ikke akkurat superbillig, men ingen restauranter sentralt i NYC er det. Og som nordmann syntes jeg maten absolutt var verdt pengene, og anbefaler gjerne andre å spise på denne restauranten, skulle de befinne seg i «det store eplet».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.