Vegan Friday 4

I går var jeg på «Vegan Friday» på Quality Hotel Residence her i Sandnes. Hotellets restaurant, Spinneriet, hadde dekket til for treretters «fransk aften», og vi var en ganske stor gruppe som møtte opp (jeg tipper vi var rundt 30-40 stykker), til tross for det forferdelige været.

For meg var det første gang jeg var på dette arrangementet, selv om det var fjerde gang hotellet arrangerte det. Dette rett og slett fordi jeg ikke har vært klar over det tidligere! Det skal ikke nektes for at jeg var litt engstelig, selv om jeg visste at Sara, Silje og Kevin også skulle dit. Heldigvis fant min venninne Maria ut at hun også skulle dit, så hun var så snill at hun plukket meg opp på veien, og vi dro dit sammen.

Til forrett fikk vi en rødbetetartar, og selv om jeg personlig ikke er så glad i rødbeter (vet ikke helt hvorfor, det er noe med den jordaktige smaken…), likte jeg den. Deretter fulgte en rett med sopp og potetmos. Mens de andre fikk en slags soyabiff, hadde de laget en liten biff av sopp til meg (som ikke tåler soya). Kokken hadde hatt trøfler i mosen, som smakte fantastisk. Dette var knallgodt! Til dessert hadde vi stekt frukt med bærsaus og pisket kikertlake (minner om marengs, og har en litt eggedosisaktig smak). Nam nam!

Dette blir definitivt ikke min siste «Vegan Friday», og nå gleder jeg meg til vegansk julebord om ei snau uke!

ebs // Matvrak © 2015
Deilig treretters på Vegan Friday 4.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.