Elin anbefaler: Carnevale

Sist jeg var i London snublet jeg tilfeldigvis over en restaurant jeg aldri hadde vært på før: Carnevale i 135 Whitecross Street. Jeg vet ikke om dagen jeg besøkte restauranten var spesielt travel, men det var ganske fullt der, så det kunne kanskje ha lønnet seg å bestille bord (jeg fikk heldigvis plass, var jo bare én).

2013-04-carnevale
For ei norsk lommebok er prisene bra, med hovedretter til under 130 kroner. Jeg valgte jeg «Phyllo Purse stuffed with Rosemary and Wild Mushrooms served with Pumpkin, Leek, Cannelini Beans and Basil Casserole topped with Pumpkin Seeds», som er en vegansk rett. Det er ikke ofte jeg nærmest slikker tallerkenen etter å ha spist middag ute, men her var jeg nær ved å gjøre det! Det smakte virkelig godt.

Maten på menyen er godt merket: De har merket all mat som er glutenfri (gf), som inneholder nøtter (n!), eller er melkefri/vegan (v). Vanlig vegetarmat er ikke merket. Som om ikke dette er bra i seg selv, så forteller menyen at man kan si ifra til servitøren, så kan retten tilpasses andre allergier.

Hvis jeg skulle sette fingeren på noe negativt, ville det være at servitøren godt kunne ha spandert på seg et smil. Hun virket litt sur. Bortsett fra det var servicen helt OK, og maten fantastisk, så det veiet opp for det som eventuelt kunne være negativt, og jeg vil varmt anbefale dette stedet til andre vegetarianere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.