Elin anbefaler: Universo Vegano

Jeg har nylig vært i Roma, og til min store glede fantes det faktisk veganske restauranter i nabolaget til hotellet jeg bodde på. Bare en liten gåtur unna lå Universo Vegano, hvor jeg valgte å spise en stor lunsj en av dagene.

ebs © 2016Denne filialen av Universo Vegano, som er en vegansk hurtigmatkjede, har adresse Piazza del Paradiso 18, og ligger en fem minutters gåtur fra Panteon. I skrivende stund finnes det 19 filialer av kjeden i Italia, men så vidt meg bekjent ingen utenfor landets grenser.

Selve restauranten var ganske liten, og det var ganske få sitteplasser inne. Åpningstidene var litt «rare» for oss nordmenn, det åpnet til lunsj kl 12:30, og stengte så igjen noen timer før det åpnet igjen for middag ganske seint. Hjemmesidene sier ingenting om når de har åpent, så det kan være lurt å ringe eller sende e-post på forhånd for å sjekke om de faktisk har åpent.

Til hovedrett valgte jeg Veghina Incas, som er en wrap med quiona-falafel, salat, vegansk mayones, tomat, og vegansk ost. Siden dette var hurtigmat, hadde jeg egentlig ikke de helt store forventningene, men den var supergod! Og siden jeg først var i gang (og hadde ferie!) slo jeg også til med en deilig ostekake med bringebær til dessert: Det er tross alt ikke hver dag vegansere kan velge dessert ute på restaurant! Maten var veldig god, og jeg var faktisk mett i timesvis etterpå.

Jeg anbefaler definitivt veganere som reiser til Roma å ta turen innom Universo Vegano, for dette var definitivt både godt og ikke så alt for dyrt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.