Pimp your tea

Det hender seg jeg bommer litt på tekjøpet, men siden jeg elsker krydret, sort te, bruker jeg å legge til litt krydderier, og – vips! – har du en god, sort krydderte.

Du trenger:
– en sort te
– hel kanelstang
– hel kardemomme
– nellikspikre
– tørket, hel chili

Jeg bruker å ha den sorte teen i en litt romslig teboks, og så «knuser» jeg kanelstang og chili i ikke så alt for små biter. Jeg bruker ca 1 kanelstang, 1-2 tørkede chili (kommer an på størrelsen), en liten halvfull hånd med hel kardemomme og omtrent det samme med nellikspikre. Det er egentlig bare å prøve seg litt fram.

Te og krydder heller jeg så oppi teboksen, setter lokket hodt på, og vender og rister på den litt, slik at det hele blandes godt. Og det er det!

Te som har blitt "pimpa".
Te som har blitt «pimpa».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.