Juice – en god start på dagen

I fjor sommer kjøpte jeg meg noe så «fancy» som en juicemaskin. Å lage egen juice er både sunt og veldig godt. Fersk juice om morgenen er rett og slett ekte hverdagsluksus. Her er noen gode juicer jeg har laget. OBS! Alle disse oppskriftene krever juicemaskin.

Morgensoljuice
1 glass

1 grønt eple
1 gulrot
1 tjukk skive fersk ananas

Kutt eplet i biter. Skrubb gulrota og kutt av endene, som du kaster i matsøpla. Kutt gulrota i biter. Kutt vekk skallet på ananasen, og kutt frukten i noen passe store biter. Kjøres i juicemaskina som anvist i bruksanvisningen.

Kickstart på dagen
2 glass

2 seleristrenger
1/2 lime
1 gulrot
2 pærer
2 epler

Skjær av skallet på limen. Skrubb gulrota og kutt av endene. Kutt gulrota i biter. Kutt vekk endene på stangsellerien, og kutt den i biter. Kutt pærene og eplene i biter. Limeskall, gulrot- og stangselleriender kaster du i matsøpla. Resten kjøres i juicemaskina som anvist i bruksanvisningen.

Hverdagsjuice
2 store glass

2 store appelsiner
2 store gulrøtter
5-6 epler

Skjær av skallet på appelsinene. Skrubb gulrota og kutt av endene. Kutt gulrota i biter. Skjær eplene i passe store biter. Skall og gulrotender kaster du i matsøpla, resten kjøres i juicemaskina som anvist i bruksanvisningen.

Vintersoljuice
2 glass

4 blodappelsiner
3 små gulrøtter
ca 250 g ananas uten skall

Skjær av skallet på blodappelsinene. Skrubb gulrota og kutt av endene. Kutt gulrota i biter. Skjær ananasen i passe store biter. Skall og gulrotender kaster du i matsøpla, resten kjøres i juicemaskina som anvist i bruksanvisningen.

Vintersoljuice
Vintersoljuice

2 thoughts on “Juice – en god start på dagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.