Jeg blir fort veldig lei hvis jeg spiser det samme til frokost hver dag. Pannekaker er et fint alternativ, og disse har fått ekstra proteiner i form av proteinpulver. De ekstra proteinene sammen med fettet pannekakene stekes i, er med på å holde meg mett lenger.
Ingredienser
3,5 dl soyamelk
1 ss eplecidereddik
2 dl siktet hvetemel
1 målebeger vegansk proteinpulver (bruk målebegeret som følger med proteinpulveret)
1 ts salt
2 ts bakepulver
1 ss daddelsirup (eller alternativt agave- eller lønnesirup)
Vegansk smør til steking
Sånn gjør du
Bland soyamelk og eplecidereddik, og la det stå i ca 10 minutter, slik at det syrner.
Bland hvetemel, proteinpulver, bakepulver, og salt í en bolle.
Ha melkeblandingen og sirupen i bollen, og bland det sammen med det tørre til ei jevn røre.
La røra stå og hvile i 30 minutter.
Stek pannekakene i panne med litt smør på middels varme.